27 Kasım 2009 Cuma

işkence bazlı bayram özel poroğramı



bayramınız kutlu olsun lan sevgili blogırlar! 

çikolata, şeker neyin serpiştirirdim de sayfaya sonra vazgeçtim. tuttum elinden johnny'i getirdim sonra bayram şekeri niyetine. bu kıyağımı da unutmayın. bak ne şeker şeker gülümsüyor, koru sen allah! 

pişşt heveslenmeyesin okuyucu, o gül tamamen şahsımadır! zaten en fazla gülünü verir, gider. hiç kıkırdayıp cilvelenecek halim yok. zira, her yerim ağrıyor. isyan halindeyim. yok mudur şu bayram temizliği denen işkenceyi yasaklayan şöyle kıyıda köşede kalmış bir kuran ayeti? yeter çektiğim, tüm kaslarım bana karşı bir örgütlenme içinde. ya bana mazlum kontenjanından cenneti felan müjdeleyin, ya da "anneye yardım et, terbiyesiz!" diye durup durup ötmeye başlayan vicdanımı kapatacak bir tüyo verin. bu ne ya? yardım et de kardeşim, anne durmuyor ki hiç! reklamlardaki şizofren karılar gibi boyuna temizlik, boyuna deterjan, çamaşır suyu.. sana yemin ederim radarı var okuyucu. kazara bir sehpanın tozunu almayı unutsam, öbür odadan koşarak gelen işkencecim tarafından "yok yok, seni hastanede karıştırdılar, kesin!" çemkirişli kabuslara maruz bırakılıyorum. ya ben evimi iki ayda bir zor temizliyorum, kimsenin bir şikayeti olmadı şimdiye kadar.. olana da, hiç çekinmem, bulaşık yıkatırım! terörize ederim lan bir anda ortamı! gelmesin bana öyle yok halının püskülü kirliymiş, yok perde kırışıkmış bakışlı insanlar! içsin birasını, yesin cipsini, otursun adam gibi!

yalnız, bunu anneye söylememek lazımmış , onu anladım. şöyle beş dakika kadar baktı galiba yüzüme. o an aklından "küçükken bi yetimhaneye felan mı bıraksaydım acaba?!" türünden şeyler geçmiyorduysa, şu çamaşır suyunda boğulayım! 

kendimi hiç iyi hissetmiyorum okuyucu. anneme bakınca şarkı söyleyen bir toz bezi görüyorum: "balerina ciftir benim adım, bakın bana bakın ıslanıp hemen temizlerim ben sizin temizlik beziniziiiimmmm!" oysa ben daha çok domestos reklamındaki mikrop gibi olmasını isterdim: "kötüyüm ben, kötüyüm. herkesi hasta ederim, ederim. ishal yapar kustururum ehehe!" hayat öyle daha eğlenceli olurdu kanımca..



pavlov'un köpeğine döndüm yemin ederim. ne zaman bir ayak sesi duysam "valla yapıyorum, bak, cillop gibi oldu vitrindeki cıncıklar!" diye çığıraraktan fırlayıp toz bezini alıyorum elime. ev bal dök yala tarzı pırıl pırıl, bayram boyunca batmasını izleyeceğiz hep birlik. böyle de bir anormal durum.


şimdi kaçıyorum okuyucu, misafir geldi, daha kahve yapacağım. 


"balerina ciftir benim adım, bakın bana bakın ıslanıp hemen temizlerim ben sizin temizlik beziniziiiimmmm!"


2 yorum:

  1. geçmiş olsun. geçmiş bayramın kutlu olsun:)

    YanıtlaSil
  2. senin de :) ama kolay gelmedi; bak anca kendime geldim kaç gün sonra ;p

    YanıtlaSil

doğaçlama iyidir..