3 Haziran 2011 Cuma

nükleersiz türkiye istiyoruz!





|

12 yorum:

  1. Greenpeace'i sevmiyorum, bi sebebi var.

    YanıtlaSil
  2. açıklamadığına göre sebebini sormam yersiz kaçacak demek. ama yine de burada önemli olan greenpeace değil ki; nükleer santral yapımını engelleyebilmek aslolan..

    YanıtlaSil
  3. Para için yapamayacakları şey kalmadı ne yazık ki ... Bize sormadan bizim de yaşadığımız güzelim dünyamızı mahvettiler...

    Ama o paragöz insanların yanında değil karşısındayız..her zaman.

    YanıtlaSil
  4. dünyanın iliğini kemiğini kuruttular, yetmezmiş gibi bunu bir marifet, bir seçim politikası, bir artı puan gibi bize sundular. insanlık, çevresiyle uyum içinde yaşadığı kadar sağ ve sağlıklı kalabileceğini ne zaman anlayacak acaba? evet, karşılarındayız ve bir oydan fazlasıyız.

    YanıtlaSil
  5. bak kaşınıyorsun sen üstüne biber gazı sonra da tazikli su sıkıp seni öldürmek ardın da eşkiya demek gerekiyor sanırım. Sanane nükleer santralden sen işine bak.... bak inan kıraç bir iki kelime söyledi padişahım hemen verdi ağzının payını... neydi Türkiye nin bağımsızlığın alıp sömürge ülkesi haline getirilmesi HAYALDİ GERÇEK OLDU

    YanıtlaSil
  6. Doğaya duyarlı insanlarımız azlalıyor, adamsendecilik, vurdumduymazlık primcil, kimse devletin geleciğini düşünmüyor gününü gün etme edasına yoğunlu "geçici tatlı hayat" ne olacak bizim gelecek nesillerimiz diye düşünen bir azınlık vardı, onlarda havlu attı kısmen.
    'akil yoksunlar' RTE çılgın "hayali" proceleriyle kendilerini avutuyorlar. "Gavur izmir" yakıştırcısı "one minute" yaygaracısının Efes'e deniz getireceğine İzmirliler dahi inanmaya başlamış, valihi ruhu şad olsun aziz nesin'in doğru söylemiş milletimiz için.
    Sivil toplum koruluşlarını (internasyonal ihanet kuruluşları) savsatalarına dahi inanır (iman güçlü)ler olduk.Hayra elâmet değil bu duyarsızlığımız:'))

    YanıtlaSil
  7. ahaha recebim benim de ağzıma biber sürsün zağanos :D "kız mı kadın mı" diye sorsun. niye beni es geçiyor? benim niye yok?!! ;p

    YanıtlaSil
  8. nida ersin;

    eskiden seçim propagandalarıyla dalga geçmek amaçlı diye söylerdik "buralara deniz getireceğiz!" falan diye.. şimdi ciddi ciddi çıkıp denizi ayağımıza getirmekten, kanal açmaktan falan behsediyorlar. dünya yavaş yavaş nükleere yüz çevirirken yaşam alanlarımızı santraller aracılığıyla kurutmak istiyorlar. gerçekten çılgın bunlar, beyaz gömlek müstehak!

    YanıtlaSil
  9. ben de istiyorum fakat istemek yetmiyo..
    napcaz?

    YanıtlaSil
  10. hmm, çevreci eylemlere destek olmakla işe başlayabiliriz mesela. ya da hazır seçimler de gelmişken, programında nükleer santralleri reddeden bir partiye oy verebiliriz. başlangıç için hiç de fena değil gibi.

    YanıtlaSil
  11. Bende kendimce destek olmak isterim.Paylaşım için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  12. ne güzel :))) ben teşekkür ederim asıl :)

    YanıtlaSil

doğaçlama iyidir..