25 Ocak 2010 Pazartesi

vasfı ödülünden menkul blog: giriş ücretlidir!


 duyduk duymadık deme okuyucu, artık benimde bir ödülüm var. bildiğin vasıflı blogırım ben. hiç beklemezdin değil mi? yalan değil, ben beklemezdim cidden. ama sevgili kırmızı adam beni sunshine award'a layık görmüş, teşekkürü borç bilirim. 


ödülü aldım da, ne yapacağımı bilemedim pek. izlediğim bloglarda sıklıkla rastlar, blog sahibini kutlar, sonra da giderdim efendi gibi. şimdi öğrendim ki, bu ödül işi gün ışığına ayna tutmak misaliymiş. kırdığın ışığı seçtiğin 12 kişinin bloğuna yansıtıyormuşsun. velakin ben kimseyi seçemedim. hassas bi kişiyimdir ben, kimseyi gücendirmek istemem. hem zaten şu dünya üstünde bir şeyde karar kıldığım vaki olmamıştır. misal beş tane kazak beğensem, birini seçip de "bu olsun!" diyemem. iki saat düşündükten sonra hepsini alır giderim; esnaf kısmının en sevdiği, tezgahtarlarınsa nefret ettiği müşteri tipiyimdir anlayacağın. yani benden bir eleme yapmamı beklemek biraz zalimce.

o sebepledir ki, güneşin önüne 12 ayna dizdim; isteyen üzerine alınıp kendine çevirebilir. çekinmeyin, buyrun rica ederim..

13 yorum:

  1. başarılarınızın devamını dilerim efendiimmm :)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı uğurlu olsun. :))

    YanıtlaSil
  3. diyosun ki ben de kapitalist oldum. buldum ödülü artık toplarım paraları :)

    YanıtlaSil
  4. küfkedisi, teşekkür ederim efenim. bilmukabele :)

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler mr_lonely :))

    YanıtlaSil
  6. valla komün hayatta maddi gelecek göremedim pek nalan. bencil kapitalistin teki olayım diyorum artık ;p

    YanıtlaSil
  7. aman boşver, sonradan dönmeler pek fırıldak oluyo :)

    YanıtlaSil
  8. haha haklısın :) en sonunda faşist-muhafazakar üstüne liberal soslu bişey olurum maazallah. yok bu döneklik bana göre bir şey değilmiş, anladım ben. :))

    YanıtlaSil
  9. Hayirli olsun, sitemden linkini de veriyorum. Cok guzel bir blogun var, basarilarinin devamini dilerim... Sevgiler. :)

    KIRMIZI ADAM

    YanıtlaSil
  10. ah çok teşekkürler Kırmızı Adam, sevgi bizden :D

    YanıtlaSil
  11. hayırlı olsun Mefisto, bir ara yoktum bir döndüm ki ödülle taçlandırılmış bloğun, paralı ve damsız girilmez olmuş :)

    YanıtlaSil
  12. eksik olma LeaNDer :)) ama düzen böyle, ne yaparsın ;p

    YanıtlaSil
  13. ilginc blog icin tesekkur

    YanıtlaSil

doğaçlama iyidir..