17 Ocak 2010 Pazar

yere tükürenlerin suratına tükürcem!


"hiii! ne güzel bir gün bu var ya.. o kadar yağmurdan sonra böyle bir güneş.. bu gün kesin çok güzel geçecek!" 

böyle deyip çıktım ben dışarı bugün. her sabah söylediğim cümlelerden de değil bu ha. söylemem çünkü. tarzım değil.. ama bu güzel bir gün. yol da öyle, sessiz sakin.. onca yağmurun ardından temizlenmiş gibi sanki, pırıl pırıl. her zaman gördüğüm binalara ilk kez görüyormuş gibi bakıyorum suratımdaki aptal sırıtışla, havaya bakıyorum arada, kuşa bakıyorum, karşıdan gelen adama bakıyorum.. aaa adam durdu, bi de iki-üç saltolu bir balgam fırlattı önüme doğru.. hayır o kadar sinirlenmesem stiline hayran kalacağım resmen!


+ ööaağğğrrktuuu!!!
- ooo-haa! lan bari susturucu tak, bi önlem al hayvan!
+ hö?
- sana diyorum sana.. kocaman adamsın, utanmıyor musun yerlere tükürmeye?
+ boğuliim mi bacım?
- boğul mümkünse! hayret bişi.. hem nereden bacın oluyorum senin? genlerimiz birbirine uzaktan selam bile vermemiş çok şükür!
+ ya git işine. tövbe tövbe.. harrrk tu!
- ya bak gene tükürüyor. kime diyorum ben? sok bakiim o salyayı geri yerine. ağız değil, gayya kuyusu mübarek. her türlü melaneti dışarı salıyor! sok diyorum hemşerim. seni var ya, karantinaya alıp, topumuzu da aşılamalılar bi güzel.
+ bela mısın bacım ya?
- asıl bela sensin. kalkmışım ne güzel, dağa taşa gülümsemişim. kalbim çarpıyor böyle pır pır bahar görmüş dana gibi. sonra sen gelip içine tükürüyorsun güzelim günün! domuz gribi felan diyorlar ya, yok öyle bişii. domuza yazık, sen varken.. insan gdo'lu lama!
+ küfür mü ettin sen?!
- yok etmedim, ama edeceğim az daha tükürürsen.
+ bak zaten ufak tefek bişeysin, belanı arama. git işine bi ya..
- yok öyle yağma. sen var ya her tükürdüğünde benim ömrümden bi on sene gidiyor be! ne hakkın var hayatımı sabote etmeye?!
+ la havle. tut kendini fatih, katil olma!
- tutmasan ne olur ki fatih? bıktım senin gibilerden yemnederim. balgamınıza basmayacağım diye seksek oynar gibi zıplamak zorunda mıyım ben yürürken? hayır, bizim de tükürüğümüz var di mi? salıyor muyuz biz ortalığa görmemişler gibi? yooo! efendi gibi yutuyoruz netekim. sen var ya fatih, öl sen en iyisi, valla bak. herkese faydan dokunur yeminlen.
+ ehh yetti be! hadi gülüm hadi yaylan! hatta beğenmiyorsan geçme sen buralardan bi daha!
- aaa kimin mahallesinden kimi kovuyorsun be? hem sen şimdi sallıyorsun ya elini kolunu, ayıp şeyler bunlar! gelme üstüme, bak gelme diyorum!
+ gelsem ne olurmuş?
- ne olacak, çok pis döverim! bakma sen öyle ufak tefek durduğuma. benim dedem var ya, şakiymiş. dağlarda yol keser, haraç alırmış nur içinde yatsın, cennette şimdi. bize de böyle helalinden karete numaraları felan bırakmış. ceki çen'de bile yok öylesi. bak gelme diyorum üstüme. aaa bıraksana kolumu be! hiyeeeyytt!!!


derken.. adam koşmaya başladı. bildiğin kaçıyor. nasıl bağırıyorum arkasından:


"haha! yemedi di mi? dur sen daha.. ben var ya, oturduğun evi bulacağım lan. sonra geleceğim kapına, her sabah tekmil alacağım! gebere otu! bi daha da tükürdüğünü görmicem tamam mı?!!"


"bişey mi oldu bayan?"


"ha? ne?"


"yani siz böyle bağırınca.."


"haa o mu? yok bişey memur bey. sinirlendimdi ben, geçti çok şükür. oldu. gideyim ben en iyisi, evet."


meğer ekip otosunu görünce kaçmış benim tüküren hayvan. ev karakolun yanı tabii, beş dakikaya bir araba geçiyor. ben de sandım ki dedemin meşhur hareketini yapınca ben.. aman neyse. bundan sonra yormayacağım kendimi. sigaraya zam, ekmeğe zam derken yurdum insanı pek sinirli olmuş zira. yeni bir taktik geliştirdim; yere tükürenlerin direkt suratına tüküreceğim. sonra da tabana kuvvet! iyi koşarım ben ha, benim rahmetli dedemin dedesi...


14 yorum:

  1. okurken suratıma koca bir sırıtış yerleştirdin sağolasın :D ben de nefret ediyorum şu yere tüküren tükürmesinden geçtim tükürürken böğürenlerden.

    YanıtlaSil
  2. süperdi ya, helal olsun :D ama manyak dolu etraf yine de kendine dikkat et, gerçi bende bu kafa tutmayalım yüzünden sağlam dayak yiyeceğim ama bakalım ne zaman :)))

    YanıtlaSil
  3. ahaha güldürdün beni sabah sabah.. ne.. yuh öğlen olmuş bile .. neyse kesinlikle sokağa balgam saçanlara benim tahamülüm yok al o balgamı yerden, sıva surata göze ağza gibi düşünceler geçiyo her gördüğümde balgamcı pezevenkleri. yapacak da bi şey yok ki her 5 kişiden biri balgamcı son araştırmalara göre..

    YanıtlaSil
  4. sen de sağol cat :) cidden işin içine efekt de girince iyice mide bulandırıcı bir şey çıkıyor ortaya, haklısın.

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler küfkedisi :) kendime dikkat edeceğim de, dilim durmuyor ki.. halbuki söyleyince bir şey değişiyor mu? hayır.

    YanıtlaSil
  6. Aydedeye havlayan; hakkaten sayıca kalabalık bir güruh bu tükürenler. hiç de azımsanacak gibi değil. bir araya gelseler hükümet devirirler, o derece. ceza olarak tükürdüklerini yalatmak falan istiyorum ben daha ziyade. belki o zaman vazgeçerler. sağol :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. aman dikkat et, yüzüne tükürdüğün eleman geyik yakalayan çita olmasın. avına saldırırsa senin için kötü olur.

    ps. burnunu çekip mi saldı balgamı :)

    YanıtlaSil
  9. ahaha, mantıklı bir önerme :D:D önce meydan okuyup bi yarışa davet etsem iyi olacak. baktım koşamıyor, tükürüp kaçarım :):)

    YanıtlaSil
  10. ahh evet, kesinlikle sümkürdü, şüpheye mahal yok :)

    YanıtlaSil
  11. Atilla Atalay okur musun? Konudan bagimsiz oldu gerci biraz...

    YanıtlaSil
  12. Şuan eğlendim bu yazıda : )

    YanıtlaSil
  13. Kırmızı Adam; okumuyordum ama sen söyledikten sonra takibe aldım.

    YanıtlaSil
  14. teşekkür ederim Velvet Vamp, eksik olma :D:D

    YanıtlaSil

doğaçlama iyidir..