21 Ocak 2011 Cuma

yaşasın erkek bedeninin metalaştırılması!




abur cubur kültürüme yenesi bir tat daha girdi: biscolata. nedir bu biscolata? diyenlere yuh! demekten çekinmem ve fakat salyalarım akaraktan açıklamaktan da bilfiil haz alırım: reklamında cıbıl bünyeli taş gibi heriflerin salındığı, sırf reklamdan mütevellit alınması vacip yıldızlı püsküüt. 

ben ki reklamlar çıkınca kumandaya yapışırım, bu reklam yayınlanmaya başladığından beri ekrana yapışıyorum, toksam acıkıyorum, açsam iştah kabartıyorum okuyucu. hiç çekinmeden söyleyebilirim, ilk izlediğim andaki tepkim şudur: "o nasıl bi adonis kaslı mahlukattır, allahım sana dönüyorum yarabbim!" (reklamı izlerken heriflerden birine istem dışı göz kırpmış da olabilirim, ne var?!) keşke gerçek hayatta da beyle beyle adamlar elinde sütlen püsküütlen gelip beni beslese, el sallasa, göz kırpsa civanlar, sevse beni.. beyaz önlüklü, ciscillop adamların etrafa sevgi saçarak, öpücük atarak çikolata erittiği bu yer neresidir? bilen varsa hak aşkına söylesin, gidip yer felan silmeye razıyım yeminlen.

sonuç olarak; hedeflenen kitlenin bir bireyiyim ve "işte görmek istediğim reklam bu!" diyorum. sahilde dondurma yalayan, çubuk krakerin sesini duyunca oryantale başlayan 90-60-90'lık hatunlara hayır lan!  reklam sektöründeki elemanları en nihayetinde kadınları da hatırladıkları için tebrik ediyor, en fazla biscolata yiyene en tanrısal olanından bi adet herif vermeyi içeren bir kampanya falan yaparlarsa ilk destekçilerinden olacağımı arz ediyorum.


afallamaktan doğan edit: bugünkü istatistiklerimde google'dan düşenlerin hayli büyük bir artışı varmış, biraz önce farkettim. arayanları sayfama yönlendiren kelimeleri şöyle sıralayabilirim: 

"biscolata reklamındaki erkekler türk mü?" 
"my sweet biscolata"
"biscolata işçileri"
"biscolata reklamı erkekleri" 
"seksi biscolata reklamı" vs..

hormon bezlerindeki östrojenin tetiklenmesine ne kadar aç bir millet olduğumuzu da böylece anlamış bulunuyorum okuyucu; hayretler içerisindeyim..

12 yorum:

  1. kampanya neyin olursa duyur da sevap işle gözünü seveyim. teker yuvar arkandan koşayım :)

    YanıtlaSil
  2. ne süperi yahu, süper ötesi, ultra, über!

    YanıtlaSil
  3. nalan, öyle bir kampanya olursa mümkünatı yok duyurmam. bencilim ben, hepsi benim, hepsi benim!!! :D

    YanıtlaSil
  4. aman aman :) reklem sektörü önemli derlerdi de inanmazdım :) şimdi inandım bak. ama bir şey dikkatimi çekti reklamda bu adaba aykırı tayyip amca görmesin valla gözünüze mi göz zevkinize mi bilmem ama bir yerlere çomak sokacağına eminim :D

    afiyet olsun ister çomağa ister biscolataya :D

    YanıtlaSil
  5. tayyip mayolu hatunların fink attığı klipleri, yediği dondurmayla handiyse sevişen ablaları yasaklamıyorsa bunu da yasaklamaz bence. gerçi adam gelgit akıllı, hiç belli olmaz :)

    YanıtlaSil
  6. ahahah bak bunu dedin de aklıma ne geldi yeni bir filim varya günah keçisi öpüşme sahnesi var diye 15 yaş sınırı koymuşlar açıklama filimde yiyişiyor... hatta dur ben bunu yazayım

    YanıtlaSil
  7. şu reklam sebebiyle eşim katil oluyordu pazar neredeyse :))) ilk gördüm böyle bir kalakaldım, bişey anlatıyordum sustum kaldım, ne oluyor lan deyip korhan ın ekrana bakmasıyla reklamın sonunu kaçırdım :))))

    YanıtlaSil
  8. zağanos, bence o filmi izlemeden koymuşlardır yaş sınırını, bunların biri porno star diğeri de tecavüzcü, öpüşüyorsa kesin gerisi de gelir diyerekten ;p

    YanıtlaSil
  9. küfkedisi, gerçi tek başımaydım ilk izlediğimde ama beni de çarptılar öyle civanlar. bi de sevgilime izlettim eve gelince, yüzsüzlüğe bak ;p

    YanıtlaSil
  10. Tüketici toplum için ilaç gibi reklam. sanki bonibon.. Dreje.. dökülüyoooooo..

    YanıtlaSil
  11. bilinçaltıma illa ki bir şeyler sokuşturacaklarsa bu adamları sokuştursunlar, ben dökülenleri toplarım profösör :)

    YanıtlaSil

doğaçlama iyidir..