19 Şubat 2011 Cumartesi

bir araştırmacı bilogırlık şeysi: orhan ne çeker?!

seksist küfürler savurasım var okuyucu, yumurta atasım, parayla adam tutup ellerinde nutellayla konya ovasına salasım, "ben bir delikten ibaret değilim, zar dediğin de tanrının akıl sır ermez espri anlayışından başka bir şey değil zaten" tarzı ergen cümleleri kurasım var. ama şahsıma yakıştıramadığımdan kendimi tutuyorum. iyi güzel de, tut tut nereye kadar be reyiz?! hep söyledim hep söylüyorum: huzur istiyorum ben, istikrarlı bir psikoloji istiyorum, bölünmüş benliğim koalisyona dursun, tüm kişiliklerim bir arada mutlu mesut yaşasın istiyorum. ne yani, boşuna mı kullandım ben o bıngıl bıngıl et yapan anti-depresanları, sana diyorum? deliliğin med-cezirli dalga boylarına salmayın beni allooo, yaşatmayın lan bu iç kanamaları bana!

ıhhmm nerde kalmıştık? evet..

cennet misali yurdumda hayat, cehennemi bir kaosa dönüştü malumunuz. gün geçmiyor ki köşesinden fırlayan bir deli attığı taşla suyu biraz daha bulandırmasın, bizleri ağlamakla gülmek arası çilekeş hallere gark etmesin.. misal, titrine kurban olduğumun profesörü buyurmuş: "dekolte giyene tecavüz edilir!" al buyur buradan yak! el elde baş başta kaldım kaç gündür, ne tepki versem bilemiyorum, kelimeleri henüz keşfetmiş gariban mağara adamı gibi kekeleyip duruyorum.

zat-ı şahanelerinin ismi de fikrinin habercisi gibi sanki: orhan çeker.. bak kıymetimi bil diye söylüyorum; vallahi de billahi de üşenmedim, sırf senin için enine boyuna araştırdım okuyucu. kurucusu, muhabiri, her bişeyi bendeniz olan "öz asoşeytıd pires yayıncılık" gururla sunar:


orhan ne çeker?

- baştan söyleyeyim, orhan iktidarsız bir kardeşimizdir; otuz biri geçer, yüz biri geçer, en iyi ihtimalle üç yüz elli bir çeker.. eh, fazla çalışan bir organın haddinden fazla büyüyeceği de düşünülürse, orhan yürürken hafifçe sağa çeker.

- bedeni 50 okka, badem bıyığı 5 dirhem, aklı ise sulanmadığı vakitlerde en fazla 2 kırat çeker.

- orhan hiçbir şeyden çekmez genlerinden çektiği kadar.. develer tellal pireler berber iken yaşamış ve adı soy ağacının en dibinde ancak baş harfleriyle anılan (tesadüfe bak, o da O.Ç.) bir atasından kalma çekinik troll genlerinin, orhan henüz ceninkene baskın hale geçmesiyle ortaya çıkan garip bir dna sentezinin yan etkilerinden muzdariptir, üniversitenin genetik anabilim dalını sırf bu yüzden dağıtmışlığı da vardır. genler allahsız, genetikçiler kafirdir; orhan gördüğü yerde hepsine hareket çeker.

- hoş görün beyler, maruz görün hatun kişiler.. alzaymır böyle illet işte, neylersin? dile vurur, akla vurur, göze vurur.. misal, dekolte görsen, evde "hadi hanım, allahın izniyle iş görelim!" deyince soyunan karın düşer aklına, karıştırırsın. bak leb demeden leblebiyi nasıl da anladı şeklinde sırıtarak dekolteye abanır, sonra da vallahi memelerini gel git aklıma önce o soktu deyu feryat edersin. bu hallere düşmekten korktuğundan dekoltelilerin şerrinden allaha sığınan orhan, yolda yolakta tövbe estağfur çeker.

- orhan da bir yanıyla insan sonuçta; arada sırada "allahım seni en iyi ben anlıyorum ama beni kimse anlamıyor, işte onu anlamadım ben.." diye yakınır, içlenir, şöyle uzun uzuuun bir iç çeker.

- çok derdi varmış orhan abimin, araştırınca anladım bak. misal az biraz sosyopat olduğundan toplum içine çıkınca heyecan basar, kalbi sıkışır, bıyığı burulur.. o yüzden hep içine atar garibim. muhabirler de mikrofonu dayayınca burnuna, dayanamaz, önceki gün zındık bir öğrencinin cebinde bulup el koyduğu ottan bi fırt çeker.. kafası güzel orhan o güne kadar biriktirdiği şeyleri sayar, kafirleri sünnet eder, dekoltelileri giydirir.. sonrasında eve dönerken, içindekileri kusmanın verdiği o rehavetle bi de güzel uzun hava çeker.

- ertesi gün şişine şişine fakülteye gelir, son model tivisinden haberleri açar ki bi de ne görsün? bakan bey "ne gerek vardı ki şimdi, kıçınızdan beyanat uydurmayın olm!" diye dellenmemiş mi? düzen nasılsa sen de öyle olacaksın düsturuyla övünen orhan da hemen dümeni çark ettirir, "tecavüz demeyecektim ben! acılı tarhana yedimdi öğle vakti, ondan sebep dudaklarım uyuşmuş. valla taciz diyecektim, tecavüz mü anlaşıldı ki?!" şeklinde akıllara zarar bir açıklamayla, kıç yalamaktan hastalık kapmış, apse yapmış ağzına kendince bir ayar çeker. 


bitti mi? bitmedi... 


- fikrini hoş göstermek babında zikir çeker, gece yatmadan önce tespih çeker, uykusunda elini bi memeye koyar, öbüründen çeker.. gerekirse "tecavüz ederim, tecavüz edersin, tecavüz eder.." diye fiil bile çeker..


saymakla bitmez orhan abimin çektiği, derin adamdır o. ama ben biliyorum, sen bunca çileyi bizim için çekiyorsun orhan abi. 

abi, abiimmm benimm! 

evet abi? evet, evet abi..

iki yüz elli bir, iki yüz elli iki, iki yüz elli üç... çek abi!




|

15 yorum:

  1. orhan bi de sandık çeker.... akepenin seçim sandığını...

    YanıtlaSil
  2. bak bunu unutmuşum ben :)

    YanıtlaSil
  3. ya hakkaten bu adam harbi saçmalamış! Ne yani kapalı olunca taciz olmuyo mu? Peki kapalı tacize ve tecavüze uğrayanlar ne yapsın? Gelsin ben ona tesettür fetişi göstereyim yığınla! Mefistom ben küfür etmem ama bir bu adama bir de schustere çok küfür ettim son zamanlarda hak ediyorlar yahu!

    YanıtlaSil
  4. edebinle oturtmuyorlar bu ülkede mayacım, illa çirkefe bulanacaksın. bunların anladığı tek dil bu, üzerinde düşünebildikleri tek konu da cinsellik.. hayır, onu da hakkını vererek düşünebilseler bu kadar üzülmeyeceğim. yani koskoca bir dini apış arasıyla yorumlamak inandıkları tanrıya hakaret değil de ne?

    schuster konusuna ise hiç girmeyelim lütfen, durdurulamayabilirim ;p

    YanıtlaSil
  5. mia; hemmen geliyorum almaya :)

    YanıtlaSil
  6. matias; :karşılığındateşekküredercesinegülümseyenutangaçsımayli

    YanıtlaSil
  7. bolesine uzun yazıları pkumaya alısık olmadıgımdan nasıl tepki verecegimi kestiremedim:)

    guzeldi evet..
    kamyonet gibi adammıs:)

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederim ama gülücük yeter zaten, yoruma kusur bulmam ben. sitem gibi algılandıysa kusura bakma, şımarıklığıma ver :)

    ve evet yani, orhan dört çeker.. bu da iyiymiş ;p

    YanıtlaSil
  9. çek orhan abi bulur bu ülkede herkes yolunu üstadım çok hoş bir yazı emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkürler, diline sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. wuhuuuu döktürmüşsün

    YanıtlaSil

doğaçlama iyidir..