1 Şubat 2011 Salı

libido ergo sum

büyük düşünür, düşünür de konuşur, konuşmasını gözyaşlarıyla taçlandırır akp genel başkan yardımcısı bülent arınç buyurdu: hayat içki ve seksten ibaret değildir!


ben ki bir ayyaş ve nemfoman olarak, şu yaşıma kadar içki içip seks yapmaktan başka bir şey bilmeyen bir insandım; bu cümleyi duyunca ışık görmüş tavşan misali kaldım ekran başında. cümleye denk gelişim de bir tuhaf hani.. alkolün gırla gittiği, kimsenin kimseyi tanımadığı, kimin eli kimin eteğinin altında belli olmayan partilerden birindeyim o sıra, bu beyanatı duyar duymaz herşeyi bıraktık biz. böyle bakıyoruz birbirimize, her bakışmada daha bir aydınlanıyoruz, deyim yerindeyse ışıldıyoruz.. hayatımız birden bire santimetre kareye otuz yılda bir üç damla yağmur düşen çöller gibi kurak kaldı gözlerimizin önünde. hayır, devamında hayatın neden ibaret olduğunu da deyiverseydi, hani bir yol gösterseydi ben ve benim gibilere, bu kadar anlamsız bırakmasaydı bizi güzel olurdu.


"eyy fasülyeden bülent'e bile aydınlanma bahşeden rabbim, bu kulunu es geçmen reva mıydı yani?" serzenişleriyle ne yapacağımı düşünmekteyim o günden beri..


baktım olacak gibi değil, kendime saati bilmem kaç bin dolardan (kıskanmayın diye dillendirmiyorum) bir yaşam koçu tuttum. o da freudyen bir akp'li ("bu nasıl sentez?" diyeni hiç acımam, döverim!) çıkmasın mı?!


- darlanıyorum ben ademkişi; intihar mı etsem, gece vakti caddelerde cıscıbıldak mı koşsam, ne yapsam bilemedim...
+ bak sana söylüyorum, bu gidişat hayra alamet değil. senin içip içip sevişmen lazım!
- yahu ben arınma sürecindeyim diyorum, sen seks diyor, alkol diyor, bi de utanmadan gereklilik kipi kullanıyorsun! hiç mi dinlemedin bülent beyefendiyi?!
+ mağrur olmasın bülent ama ondan büyük tayyip var! ne demiş başbakanımız?
- ne demiş???
+ en az üç çocuk, demiş. sorarım sana saygıdeğer müşteri, sevişmeden bu potansiyel oy verenleri nasıl yapacaksın? hem sendeki boy belli, pos belli.. malum, sivilcelisin de üstelik.. içmeden-içirmeden ne şekil bir fuck-body yapacaksın zatına? değil mi ya?!
- ya bu da biraz ağır kaçtı sanki ama, bilemedim ki ben şimdi.. hem alkole örtülüsünden bir yasak gelmedi miydi?
+ aman be kardeşim, yaşam koçuyuz diye herşeyi de ben mi söyleyeceğim yani? ne demiş sayın başbakanımız?
- yine ne demiş??
+ suya nazır yerlerde içmeyeceksin, demiş. yani.. arkadaş ayağına tavlayacaksın erkeğini, alacaksın içkini, gidip evinde yapacaksın ne yapacaksan. toplum ahlakına da ters düşmeyeceksin böylece.. ne şiş yanacak ne kebap!
- vallahi de anladım billahi de anladım! şahsına yedirdiğim dolarlar cebinde katmerlensin, savurgan avratlara nasip olmasın inşaallah, koçum benim!!!


artık gündüzleri işinde gücünde üretken bir yurt insanı, geceleri ise hala ayyaş ve nemfomanım. hayatın nelerden ibaret olduğunu yavaş yavaş çözdüm sanki.. daha mutluyum vesselam.


şimdi tunus'u, mısır'ı felan gördükçe, "tayyip'i ve avaze avanesini işlevsel bir takım halinde, isyankar arap ülkelerine 100 yıllığına kiralasak mı ne?" demekten alamıyorum kendimi. böylece hem onlar kendilerine yeni bir başbakan bulur hem de biz elindekini paylaşan, bencillikten bihaber müslümanlar olarak gayet zarif bir hamleyle akıl sağlığımızı ve dahi cennet parsellerini bir arada garantilemiş oluruz; hı??!




|

16 yorum:

  1. bak her şey tamam da ne kadar içeceğini ne yaşam koçun ne de bülent ağabeyin söylemiş aaa dur dur gördüm
    tayyip den kızgındamdaki kediye:

    bak canım yavrucuğum başbakanın olarak konuşuyorum içecek sana ne kadar içeceğin hakkında bilgi vereceğim.
    aksırıncaya, tıksırıncaya kadar içeceksin tamam mı??

    YanıtlaSil
  2. Ahahahaha lezizzz :) "ben ki bir ayyaş ve nemfoman olarak, şu yaşıma kadar içki içip seks yapmaktan başka bir şey bilmeyen bir insandım; bu cümleyi duyunca ışık görmüş tavşan misali kaldım ekran başında."da dudağımın kenarcığına bir sırıtma oturmuştu, freudyen akp'li de kahkaha attım :)

    Çok sevindim tanıştığımıza, hep gel hep gelirim, T24e de beklerim.

    YanıtlaSil
  3. onu bunu bırakın +24e takılıyor ve hayatın içki kısına bır turlu erişim sağlayamıyorum napalım sex kısmıyla yetıncez.
    bide varya bu bülent amca benım babamı görse cihat cağrısı yapar:) okadar diyim yani:)

    YanıtlaSil
  4. eliza; bilmukabele, ben de memnun oldum :) hep geliyorum zaten fazla belli etmesem de, seni de her zaman beklerim. T24'e de uğrayacağım. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. arya; seks yaşını da +24 yapacaklar bak, söylemedi deme. bunlar böyle önceden sinyal verip alıştırıyor, sonradan dayıyorlar burnumuza kanun maddesini "yassak gardeşim!" diye. sigara mevzusunda da böyle oldu, alkolde de..
    hem "babanı da alıp gitsinler!" diyesim var ama haddimi aşıp seni kırmaktan korkmuyorum desem, yalan olur..

    YanıtlaSil
  6. Harika :)) Bunlar insanları ne zannediyorlar da böyle işkembeden atarcasına buyuruyorlar anlamak imkansız.

    :))

    YanıtlaSil
  7. vladimir; aklı şeyinden yukarıya nadir çıkan seçilmişlerimiz de oldu şükür, ben bundan sonraki beyanatlarını iple çekiyorum. çok eğleniyorum çook! :)

    YanıtlaSil
  8. haddini aş ve beni kır bebeğim!babamıda alıp gitsinler istiyorum.içki ve sex + 30 olsun basbakandan onaylı kağıt belgesi olmadan kimse sevişemesin istiyorum.insanların şeyine alrm takılsın kaçak şevişmeye kalkınca ötsün istiyorum alarmı ötenler çarşı meydanındaki çınarda sallandırılsın istiyorum...
    acaba cok şeymi istiyorum:)

    YanıtlaSil
  9. En iyisi mi içkiyi de sigarayı da bırakmak..

    YanıtlaSil
  10. kısaca allahtan belamızı isteyebiliriz bence arya, daha pratik olur :D:D

    YanıtlaSil
  11. profösör; ben bıraktım zaten, uyuşturucuya başlıyorum hayırlısıyla. başka türlü kotaramayacağım bu hayatı :)

    YanıtlaSil
  12. Ya zincir sallayacaksın, ya da tesbih çekeceksin. Ben kendime bir ağız mızıkası edindim. Bu yaşta mızıka çalmaya başladım. Oynatmasam bari!

    YanıtlaSil
  13. ahaha :D:D kulağıma küpe olsun bu da :) ama oynatmak iyidir, ne dert ne tasa, oh mis!

    YanıtlaSil

doğaçlama iyidir..